O NAMA

Privredno društvo Velfarm d.o.o. osnovano je 1997. godine kao Društvo sa ograničenom odgovornošću za promet i proizvodnju u privatnom vlasnistvu pet fizičkih lica, a njegova osnovna djelatnost je trgovina na veliko farmaceutskim proizvodima.

Godine 2002. izvršeno je spajanje sa društvom Dobojlijek d.o.o. pri čemu ostaje zajednički naziv Velfarm d.o.o. Gračanica. Istovremeno je izvršeno preseljenje na novu lokaciju u ulicu Luke bb, sadašnja Zlatnih ljiljana 77 u Gračanici, gdje se Velfarm nalazi i danas.

Prve godine u preduzeću su radila 4 uposlenika, a danas Velfarm zapošljava 33 radnika koje karakterišu stručnost i kompetentnost, te motiviranost za razvoj i napredovanje preduzeća.

Naš glavni cilj je postizanje zadovoljstva kupaca na što su naši uposlenici i opredjeljeni.
Početni brzi rast preduzeća sa dosta oscilacija u poslovanju doveo je do stabilnijeg stanja danas.

Vizija

Postati veliko i stabilno privredno društvo prepoznatljivo u širem geografskom prostoru po kvalitetu roba i usluga, te postati jedno od vodećih privrednih društava u Bosni i Hercegovini.

Cilj

Poštovati ugovoreno, uraditi kvalitetno već prvi put tako da kvalitet naših roba i usluga u potpunosti ispuni potrebe i očekivanja naših kupaca.

Strategija

Ostvariti dugoročno, stabilno i pozitivno poslovanje, uspješnu marketinšku obradu tržišta, uvesti nove djelatnosti, proširiti poslovanje na nova tržišta, te zadovoljiti interese kupaca, vlasnika i uposlenika.

Politika kvalitete

Postizanje punog zadovoljstva naših kupaca uz održavanje pozitivnog mišljenja javnosti o našem preduzeću,
Podizanje svijesti naših uposlenika da opstanak, razvoj i profitabilnost preduzeća zavisi od pojedinačnog doprinosa svih uposlenika,
Kontinuirano poboljšanje nivoa znanja, stručne osposobljenosti i kompetentnosti uposlenika,
Ulaganje u nova sredstva i opremu,
Provođenje poslovnih aktivnosti u skladu sa odgovarajućim zakonima, propisima, standardima ISO 9001:2008 i pozitivnom poslovnom praksom,
Poboljšanje sistema upravljanja kvalitetom,
Planiranje, rukovođenje, mjerenje i analiziranje efektivnosti svih ključnih aktivnosti kako bi kvaliteta usluga bila pravilo, a ne slučajnost,
Izbor kvalitetnih dobavljača i uspostava međusobnog partnerskog odnosa sa dobavljačima i društvenom zajednicom u kojoj djelujemo,
Realizacija postavljenih godišnjih planova i ciljeva.

Kontakti

Galerija

  • Copyright © 2012 Velfarm d.o.o. Sva prava pridržana.

  • Developed by Tring d.o.o.